«Αποκαλύψεις» Σιζόπουλου: Που τα μπέρδεψε και που επιβεβαίωσε τον Αναστασιάδη

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΓΓΑΡΗ

Έχω διαβάσει τις αναφορές του Μαρίνου Σιζόπουλου, ο οποίος μέσα από ανάγνωση αποσπασμάτων από τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου, θέλησε να παρουσιάσει μια εικόνα, περίεργη θα ομολογούσα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κρατάει σε συσκότιση τους πολίτες και ότι πραγματικά κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στις διαπραγματεύσεις.

Ανέμενα, ότι θα διάβαζα κάτι το άκρως εξοργιστικό ή κάτι που ο Νίκος Αναστασιάδης όντως απέκρυψε από τους πολίτες.

Επιβεβαίωσα ότι η Επίσημη Ανακοίνωση της ΕΔΕΚ καθώς και το τηλεγράφημα του ΚΥΠΕ που ανέγνωσα ήταν ορθά και ότι όντως ο Μαρίνος Σιζόπουλος κατά την 60λεπτη διάσκεψη Τύπου δεν είπε κάτι το συνταρακτικό πέραν των όσων αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΔΕΚ.

Ε λοιπόν. Διερωτήθηκα τι διαφορετικό είπε ο Μαρίνος Σιζόπουλος από αυτά που είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 11 Φεβρουαρίου 2016 ενώπιον της Ολομέλειας; Να σας πω; ΤΙΠΟΤΑ.

Αντιθέτως, ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν περισσότερο αποκαλυπτικός και αναφέρθηκε σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες απ’ ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος όμως σε κάποια σημεία μπέρδεψε τα πράγματα και τα παρουσιάζει διαστρεβλωμένα. Ωστόσο δεν γνωρίζω εάν το μπέρδεμα και κατ’ επέκταση η διαστρέβλωση έγινε άθελα ή ηθελημένα. Μπορεί και τα δυο (;)

Δια του λόγου το αληθές, συγκέντρωσα τα όσα είπε ο κ. Σιζόπουλος και τα όσα είπε ο ΠτΔ στην Βουλή, όπως αυτή δημοσιεύτηκε από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Δείτε τον Πίνακα. Προσωπικά δεν εντοπίζω κάποια διαφορά ή/και κάτι το συνταρακτικό, το οποίο είτε δεν το είπε ο ΠτΔ είτε ακόμη δεν έχει ήδη δημοσιευτεί και το οποίο να δικαιολογεί τον οποιοδήποτε να μιλά για συσκότιση ή για απόκρυψη στοιχείων από πλευράς του ΠτΔ.

Με κόκκινα σημειώνονται τα σημεία, στα οποία ο κ. Σιζόπουλος θεωρώ ότι μπέρδεψε τα πράγματα είτε άθελα του είτε σκοπίμως.

Κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο για να δείτε τον ΠΙΝΑΚΑ σε μορφή pdf 

SIZOPOULOS ANASTASIADIS DIAFORES

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s