Κακοφάνηκε του Σιζόπουλου…

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας λέει πως είναι λανθασμένη η απόφαση για μετονομασία του αεροδρομίου Λάρνακας σε Γλαύκος Κληρίδης, διότι όπως υποστηρίζει,:

«ο γεωγραφικός προσδιορισμός του Διεθνούς  Αερολιμένα Λάρνακας είναι διεθνώς κατοχυρωμένος και αναγνωρισμένος από τις αρμόδιες αρχές της διεθνούς Αεροπλοΐας, από τους μεγάλους οργανισμούς της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας αλλά και από εκατοντάδες χιλιάδες ξένους επισκέπτες. Τυχόν μετονομασία μόνο σύγχυση και προβλήματα θα προκαλέσει σε μια δύσκολη περίοδο για την κυπριακή οικονομία και την τουριστική βιομηχανία».

Και προσθέτει παράλληλα πως «Υπενθυμίζουμε ότι για τους ίδιους λόγους είχαν απορριφθεί παλαιότερα προτάσεις για μετονομασία του αεροδρομίου Λάρνακας σε «Σπύρος Κυπριανού» και «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Ε καλά ρε Μαρίνο. Εσείς τότε δεν βρήκατε την φόρμουλα πώς να μετονομάσετε το Αεροδρόμιο σε «Σπύρο Κυπριανού» ή «Τάσσος Παπαδόπουλος», αυτοί όμως την βρήκαν.

Αλλά η Στήλη δεν βρίσκει την όλη απόφαση ως κακή ιδέα. Ναι γιατί όχι; Να ονομάζεται Γλαύκος Κληρίδης.

Νοσοκομείο δεν έχουμε με το όνομα «Μακάριος Γ’»; Αθλητικά Κέντρα δεν έχουμε με τις ονομασίες «Τάσσος Παπαδόπουλος» και «Σπύρος Κυπριανού»; Δε, δρόμους; Εδώ ολόκληρη στρατιωτική βάση και την ονομάσαμε Ανδρέας Παπανδρέου…

Γιατί να μην έχουμε και ένα αεροδρόμιο με το όνομα Γλαύκος Κληρίδης;

Ορθή η απόφαση της Κυβέρνησης.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s