Κάποιοι άρχισαν να τρέμουν τον Βγεννό;

Να σας πω ένα νέο; Θυμάστε τα MIGοδάνεια, το Βατοπέδι και διάφορα άλλα που λέγονταν για τον Βγεννόπουλο;

Ε, αυτά τα πράγματα κρίθηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως «ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις» και μάλιστα αυτός που τις είπε δημόσια, ο τότε βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης, βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε πρόστιμο ύψους 54,000ευρώ ενώ παράλληλα εκκρεμεί και ποινική διαδικασία εναντίον του για το ποινικό αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Το ενδιαφέρον ποιο είναι όμως στην όλη υπόθεση; Ότι, όπως αναφέρεται σε δήλωση του Α. Βγενόπουλου, όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί ενσωματώθηκαν στο πόρισμα της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής των Αντιπροσώπων για την κατάρρευση της Κυπριακής Οικονομίας, στο οποίο πόρισμα η Επιτροπή «τους υιοθέτησε πλήρως χωρίς έρευνα και αντίλογο», αναφέρει συγκεκριμένα ο άλλοτε πανίσχυρος άντρας της Λαϊκής.

«Η ώρα όμως της απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου πλησιάζει και τότε θα αποκαλυφθούν σε όλη τους την έκταση τα πραγματικά αίτια της κατάρρευσης της Λαϊκής Τράπεζας και της Κυπριακής Οικονομίας και οι πραγματικοί ένοχοι θα λογοδοτήσουν», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Η Στήλη σας το είπε ξανά. Να δείτε που στο τέλος ο Βγεννό θα είναι αθώος και θα μοιάζει «αρνάκι» μπροστά στους άλλους…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s