Εντάξει, καταλάβαμε ρε παιδιά… (!!!)

Ο Γενικός Εισαγγελέας είπε την Τετάρτη (4/11) ότι τις έρευνες για την Οικονομία δεν τις διεξάγει η Εισαγγελία αλλά η Αστυνομία (σ.σ. άρα παίδες –μας είπε- ψαχτείτε στην Αστυνομία αν έχει καθυστέρηση).

Λίγο αργότερα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας με δήλωσή του σημείωσε πως ναι μεν οι έρευνες γίνονται από την Αστυνομία αλλά καθ’ υπόδειξη και κατ’ εντολών του Γενικού Εισαγγελέα (σ.σ. άρα παίδες –μας είπε με απλά ελληνικά- είναι ο Γενικός Εισαγγελέας που μας κατευθύνει στις έρευνες)

Την Πέμπτη (5/11) ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας επανήλθε στο θέμα εξ’ αφορμής διαφόρων δηλώσεων επί του θέματος και μας είπε πως «οι οποιεσδήποτε καθυστερήσεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ανακριτές κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων, οι οποίες εστιάζονται κυρίως στη μη έγκαιρη ανταπόκριση σε αιτήματα δικαστικών συνδρομών ή  και απαντήσεις από τράπεζες ή άλλες αρμόδιες αρχές του εξωτερικού, μαρτυρικό υλικό, απαραίτητο για τη στοιχειοθέτηση των υποθέσεων».
(σ.σ. άρα παίδες –μας είπε- ότι φταίνε τα Δικαστήρια, οι Τράπεζες και Αρχές που εμπλέκονται στα της Οικονομίας)

Οκκκ…. Καταλάβατε ε; Ο Γενικός δείχνει Αστυνομία, η Αστυνομία δείχνει πίσω τον Γενικό και μετά η Αστυνομία δείχνει Δικαστήρια και Τράπεζες….

Καλά πάμε. Μην ανησυχείτε. Θα εξιχνιάσουν σίγουρα την υπόθεση της κατάρρευσης της Οικονομίας

Υγ. Γεια σου μεγάλε Ορφανίδη στις ΗΠΑ… Χαιρετίσματα 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s