Όταν ο Αβέρωφ «προστατεύει» τον Άριστο

Είδαμε ένα tweet του Αβέρωφ Νεοφύτου και μας άρεσε. Ο Αβέρωφ έκανε retweet δημοσίευμα με απολογία πολίτη, ο οποίος κατηγόρησε αδίκως τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ, ότι δήθεν για να μην πληρώσει στο παρκόμετρο έβαλε την κάρτα του στο σημείο του κερματοδέκτη. Συνόδευσε δε το σχόλιό του με σχετική φωτογραφία.

Η αλήθεια βεβαίως είναι πως το παρκόμετρο ήταν χαλασμένο και ακριβώς για να μην θεωρηθεί ότι Βουλευτής πάρκαρε και δεν πλήρωσε, τοποθέτησε την κάρτα του, στην οποία και ανέγραψε «χαλασμένο».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έγραψε παράλληλα: «Προσοχή να μην αδικούμε ανθρώπους όπως @aristosdamianou. Δυστυχώς ο κανιβαλισμός έγινε μόδα».

Επί τούτου θα συμφωνήσουμε.

Η Στήλη προειδοποίησε αρκετές φορές τους πολίτες να μην θεωρούν ότι επειδή έχουν Facebook και Twitter μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν ή να αναπαραγάγουν όποια είδηση βρίσκουν μπροστά τους, διότι θα βρεθούν εκτεθειμένοι…

Κατανοητό να θεωρούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως βήμα για να ακουστούν και να πουν τα δικά τους, αλλά αυτά θα πρέπει να είναι πάντοτε στα πλαίσια της δεοντολογίας και του ηθικού πολιτισμού.
  

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s