Τορναρίτης: Από χώρα σε χώρα…

Ο Νίκος Τορναρίτης φαίνεται πως δεν ξεκουράζεται λεπτό. Παρακολουθώντας τον, βλέπουμε ότι γυρίζει από χώρα σε χώρα για υποχρεώσεις τόσο της Βουλής των Αντιπροσώπων όσο και του ΔΗΣΥ.

Τις τελευταίες μέρες παρευρέθηκε στις Βρυξέλλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου συμμετείχε σε γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Όπως έγραψε ο ίδιος «είμαι πολύ χαρούμενος για το πολύ θετικό κλίμα που υπάρχει για την Κύπρο. Ο Γενικός γραμματέας του ΕΛΚ μου είπε : Κερδίσατε το στοίχημα της Οικονομίας τώρα πρέπει να πετύχουμε και την σωστή λύση στο Κυπριακό. Με την δική σας υποστήριξη μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα, κ. Αntonio Lopez».

Παράλληλα στο ΕΛΚ ο Νίκος Τορναρίτης μαζί με τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Αντ Λόπεζ Εστουρίς (ΓΓ. ΕΛΚ), Γιώργο Κουμουτσάκο ανέπτυξαν την συζήτηση για το Μεταναστευτικό και την Κρίση στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ την ερχόμενη Τρίτη (20/10) θα έχει ωραία συζήτηση στο «Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» με τους Νίκο Τορναρίτη, Στέφανο Στεφάνου και Μαρίνο Σιζόπουλο, με θέμα «Το Περιουσιακό στο πλαίσιο λύσης του Κυπριακού».

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s