Κάνει αντεπίθεση η ΓΟΔΗΣΥ…

«Η Γυναικεία Οργάνωση (ΓΟΔΗΣΥ) και η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΝΕΔΗΣΥ) διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Ανατρέποντας τα Στερεότυπα!».

Η εκδήλωση θα παρουσιάσει τις κυρίες Ειρένα Γεωργιάδου, Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Τράπεζας, Άννα Αριστοτέλους, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κεντρικών Φυλακών, Αγγέλα Κυριάκου, Διεθνής Βοηθός Διαιτητής Ποδοσφαίρου και Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Γενική Διευθύντρια, GrantXpert Consulting Ltd.

Τέσσερεις νέες γυναίκες οι οποίες διαπρέπουν σε τομείς και πεδία τα οποία ανατρέπουν τα παραδοσιακά στερεότυπα φύλου στην εργασία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από τις προσωπικές αφηγήσεις να εμπνεύσουμε στο ευρύ κοινό νέες και σύγχρονες αντιλήψεις για το ρόλο της γυναίκας σήμερα, καθώς επίσης και να καλλιεργήσουμε την ισότιμη προσέγγιση γονιών και εκπαιδευτικών έναντι αγοριών και κοριτσιών για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ. στο κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (Λεωφ. Λεμεσού και Αθαλάσσας)»

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s