ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Οι κρετίνοι…

1017200_10201351196165824_1985802503_nΓΡΑΦΕΙ Ο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ

Είναι εξόχως σημαντικό, σε κάθε δύσκολη στιγμή της χώρας, η πολιτική ηγεσία να ενεργεί με σύνεση και κυρίως με σοβαρότητα.

Το προφίλ ενός ηγέτη, δεν διαμορφώνεται μέσα από τον λαϊκισμό, αλλά μέσα από την τόλμη και το θάρρος της γνώμης του. Για την όποια απόφαση του. Η ηγετική φυσιογνωμία δεν καλύπτεται πίσω από τον λαό, και την δήθεν γνώμη του, αλλά ανακαλύπτεται και ξεδιπλώνεται μέσα από τις δικές του αποφάσεις, για τις οποίες αναλαμβάνει και πλήρως την ευθύνη.

Η λαϊκή ετυμηγορία αποτελεί πάντοτε τον φάρο για τις ενέργειες και τις δράσεις του πολιτικού ανδρός, ο οποίος επιλέγεται, μέσα από τις εκλογές, διότι ακριβώς θεωρείται από τον λαό, ως ικανός «ιχνηλάτης» και οδηγός για να τον οδηγήσει στο επόμενο βήμα.

Η μετακύληση των ευθυνών στους ώμους του λαού, αποτελούσε και φαίνεται να συνεχίζει να αποτελεί το καταφύγιο των κρετίνων πολιτικών, οι οποίοι αναζητούν την εφήμερη δόξα, αγνοώντας το μέλλον.

Εάν η επιλογή είναι η δραχμή, αυτό θα πρέπει να λεχθεί και να ειπωθεί ξεκάθαρα και ξάστερα στον λαό, μαζί με το πλάνο βάσει του οποίου η δραχμή θα οδηγήσει την χώρα στην επόμενη 10ετία.

Εάν όμως το ΕΥΡΩ αποτελεί μονόδρομο, τότε ο κάθε ένας θα πρέπει να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες καθώς και την μοίρα που επιλέγει… όχι για τον εαυτό του, αλλά για τον λαό του.

Twitter: @tsangarisp 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s